:81:

3 retters menuer

3 retters menuer:

 

1. forslag.

Forretter:

Varmrøget laks med rosmarin marineret grønsager og krydderurter.

Carpaccio af oksefilet med glaseret stilktomater, kørvel, citrus, olivenolie, salt bagte mandler og parmesanost.

Cremet fiskesuppe med scampirejer og persilleolie.

Til alle forretter følger brød og smør

 

Hovedretter:

Lammeculotte marineret i estragon og grov sennep, serveret med bagt marksvamp med mascapone-basilikum creme. Hertil mild sennepssauce.

Oksefilet stegt med vanille og portvin, serveret med bagte fennikel marineret i stjerneanis. Hertil rødvinsauce med skalotteløg.

Perlehønebryst med langtidsbagte squash og tomater. Hertil druesky.

Til alle hovedretter følger sæsonens kartoffel

 

Desserter:

Nougat tærte serveret med frugt i lage af Jamaica rom.

Pannacotta tilsmagt lime hertil karamelisseret æbler.

Chokolade mousse med bær.

 

Pris pr person 242 kr. pr. couvert.

 

 

2. forslag.

Forretter:

Dampet fisk med rejer, sprød salat og thousand island.

Bagt fisk med citron og krydderurte creme på salat.

Tun mousse med rejer og dild dressing.

 

Hovedretter:

Filet af gris med bagte rodfrugter, løvstikke marineret kartofler og dijonsauce.

Roastbeef med braiseret grønsager serveret med rosmarin kartofler og skysauce.

Stegt kalkunbryst med svampe og druer, flødekartoffel og paprikasauce.

 

Desserter:

Citron fromage

Pandekage og syltetøj

Vanilje is med frugt.

 

Pris pr person 165 kr. pr. couvert.