:78:

Bryllup

 
Bryllup.
 
På denne dag er det vigtigt at alt er i orden.
Derfor skræddersyer vi middagen specielt til Jer.
Vi sammen sætter en menu, sammen med Jer, som passet til årstid
og Jeres smagsløg.

 
 Her har vi lavet et forslag på en menu.
 
FORRET:
Fiskesouffle med rå marinereder urter og lun beurre blanc.
Serveres med hjemmelavet brød.

 
HOVEDRET: (BUFFET)
Okse Filet stegt m. grov sennep
Unghane bryst m. grov tomat salsa
Gnocchi vendt m. svampe creme og frisk parmesan
Parpedelle pasta m. tapanade af grønne oliven samt små tomater
Små kartofler stegt m. citron og timian
Romain salat m. radiser, rødløg, croutons, soltørrede tomater samt mild hvidløgs creme
Tomat salat m. perle mozzarella, oliven, spring løg, basilikum og kerner
Mad brød. 
 
DESSERT:
Chokoladetærte m. hindbærsorbet
og rabarbertrifli.
 
 NATMAD:
Brændende kærlighed.
 
Pris 468,- kr. pr. couvert.
Der vil være kokke under middagen.
 
 
Bryllupslagkage kan vi også levere.