:91:

Buffet

Buffet med lethed:


 

Nr. 1.
Barbecue stegt skinke.
Torvets salat udvalg.
Græsk salat med agurk, tomat, grøn salat og vinaigrette.
Kartoffelmos bagt med salt bagte løg.
Brød og smør.
 
Pris pr person 119 kr. pr. couvert.


 

Nr. 2.
Let sprængt svinekam.
Kyllingbryst med soltørret tomat og bacon.
Flødebagte kartofler med rasp og parmesanost.
Tomatsalat med oliven, basilikum, rød løg og balsamico.
Pastasalat med krydderurte pesto.
Brød og smør.
 
Pris pr person 145 kr. pr. couvert.

 

Nr. 3.
Okse culotte stegt med grov sennep og estragon.
Kalkun bryst krydret med rosa peber og stjerne anis.
Ovnbagte skiver af kartofler med hvidløg og timian.
Æbler vendt i syrlig græsk yoghurt og ristet hasselnødder.
Plukket salater vendt med Bornholmsk rapsolie og lime.
Brød og smør.


Dessert - Sæsonens trifli m. makroner og flødeskum.

 

Pris pr person 165 kr. pr. couvert.


 

Buffet med fylde:


 

Nr. 1.
Souffle af hvidfisk med skaldyrsglace og persilleolie.
Kalkunbryst stegt med knust rosa peber og stjerne anis, hertil løgkompot.
Timian bagte kødboller, hertil svampe med mascapone- citron creme.
Kold persille dressing.
Skiver af krydderstegte kartofler med hvidløg og oregano.
Salat af æbler og nødder i creme af græsk yoghurt.
Grove salatblade med Bornholmsk rapsolie og citron samt skiver af grillet oksekød.
Linsesalat med grillet squash, aubergine og avocado vendt med frisk appelsin saft og kørvel.
Brød og smør.
 
Chokoladedrøm med creme vendt med sæsonens frugt og bær.

 

Pris pr person 205 kr. pr. couvert.


 

Nr. 2.
Rustichello - kogt let grillet skinkekød fra Pisa i Toscana, serveret med grillet artiskokker.
Lammeculotte med hvidløg, grov sennep og rosmarin.
Toscanske oksekøds boller i tomat salsa.
Napoli dolce - himmelsk salami med alioli .
Romansk gnocchi pasta vendt i svampecreme og frisk parmesan.
Papardelle pasta - silkeblødt fra Rimini med tapanade af grønne oliven samt stilk tomater.
Bagt fladfisk med grillet peberfrugter og soltørret tomat.
Hvedekerne salat med salt bagte skalotte løg og mango.
 
Vælg mellem ost eller dessert.
2 slags oste med vanilje syltede cherrytomater.
Tiramisu som den oprindelig blev lavet i Venedig
 
Pris pr person 215 kr. pr. couvert.


 

Nr. 3.
Varmrøget laks med marinereder urter og krydderurtesalat.
Bagt torsk m. syltede tomater og spinat.
Oksefilet med frisk timian.
Pommes double "kartoffelsandwich".
Perlebyg rissotto med svampe og persille.
Spidskål gratineret med grov sennep og parmesan ost.
Marksvamp med rucula og mascapone rørt med basilikum og citron.
Kraftig rødvins sauce.
Brød og smør.
 
Brownie med nødder, vaniljeis og bær.

Pris pr. person 255 kr. pr. couvert.