:80:

konfirmation 2015

 

Menu med forret og dessert serveret på tallerken, hovedret som bufet.


Forret: (vælg en)
Rustichello (italiensk skinke) m. krydder urte mayonnaise, spædsalat, soltørret tomat, asparges og honning ristede mandler.
Citrus bagt laks m. marineret urter, dild dressing og spæd salat.
Roulade af unghanebryst m. parmaskink og pesto hertil gulerods pure og grønne asparges.
Der følger brød og smør med til forretterne.

Buffet: (hovedret)
BBQ marineret svinefilet.
Okse culotte.
Pastasalat m. bagte peberfrugt og ristede svampe.
Spidskål m. stegt chorizo pølse og ananas.
Kartofler stegt m. timian.
Krydret sky sauce.

Dessert: (vælg en)
Chokoladekage m. marineret frugt og vanilje parfait.
Syltet pære m. mandel parfait, hindbær pure og chokoladebrud.
 Daim parfait m. sprødt låg og syltede brombær.

Pris: 205,- pr pers.

 


3 retters menu.
(vælg en forret, en hovedret, en dessert)

Forret:
Rustichello (italiensk skinke) m. krydder urte mayonnaise, spædsalat, soltørret tomat, asparges og honning ristede mandler
Citrus bagt laks m. marineret urter, dild dressing og spæd salat
Roulade af unghanebryst m. parmaskinke og pesto hertil gulerods pure og grønne asparges
Der følger brød og smør med til forretterne..

Hovedret:
Oksefilet m. rødvinssauce, kartoffel gratin og stegte grønsager
Stegt Unghanebryst m. ratatouille tårn, timian sky og stegte små kartofler
Krydderurt steg svinekam m. sauté af svampe og sukker ærter, tomatiseret sky sauce samt kartoffel souffle

Dessert:
Chokoladekage m. marineret frugt og vanilje parfait
Syltet pære m. mandel parfait, hindbær pure og chokoladebrud
Daim parfait m. sprødt låg og syltede brombær.


Pris: 235,- pr. pers.